Kontakt os: 28 915 915

Velkommen

Vi tilbyder et bredt udvalgt af kvalitetstrailere. Vi har mange års erfaring fra trailerbranchen og kan derfor tilbyde at vejlede om trailerløsninger, der passer til netop dit behov. Vi har udstilling af både nye og brugte trailere, forskelligt udstyr til trailerne, samt de mest anvendte reservedele på lager og mulighed for at skaffe alle typer reservedel i løbet af meget kort tid.
SpecialKig ind

Thule

I vores store udvalg af tagbokse, tagbagagebærere og cykelstativer er der noget til ethvert behov. Du kan få mere ud af dine rejser end nogensinde før.
SpecialBredt udvalg

Service og reparationer

Kørsel med trailer i trafikken er et stort ansvar, men prioriterer du forebyggelse og sikkerhed kommer du langt. Vores værksted klarer alle typer service og reparationer. Vi er naturligvis specialister i Brenderup, men vi servicerer også andre trailermærker. Vi har stor erfaring i opbygning af trailere og tilpasning til specifikke ønsker.
SpecialService fra 500,-

Nye produkter fra Brenderup

Vi kan med glæde informere jer om, at vi går et spændende trailer forår i møde. Brenderup giver den MAX "trailergas" med et nyt facelift og en masse produktforbedringer på næsten alle modeller.
SpecialNyhed